Distriktsläkare till Fisksätra vårdcentral

Välkommen till Fisksätra vårdcentral!

Vi är en liten familjär vårdcentral med 18 medarbetare och cirka 4 500 listade patienter. Vårdcentralen bedrivs i Region Stockholms regi och som en del av primärvården erbjuder vi olika former av medicinsk behandling, rehabilitering, omvårdnad och förebyggande hälsovård. 

På vårdcentralen finns husläkarmottagning, hemsjukvård och en barnavårdscentral som har ett nära samarbete med Familjecentralen som ligger i samma lokaler. Hit tar du dig lätt med bil samt med Saltsjöbanan eller buss.

Fisksätra är ett multikulturellt område med en befolkning som ursprungligen kommer från många delar av världen. Vi på vårdcentralen arbetar med att skapa trygghet hos patienterna, kontinuitet samt god patientsäkerhet och vi känner våra patienter väl. Vi kan erbjuda stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete som medarbetare hos oss på vårdcentralen.

Detta är det perfekta arbetet för dig som brinner för allmänmedicin, eller varför inte du själv och en kollega? Det finns stora möjligheter att själv påverka hur strukturen på arbetet kan utformas. Flexibelt schema är möjligt för att du ska få ihop hela livet.

Styrning och ledning utgår från ett tillitsbaserat ledarskap och medarbetarskap

Dina arbetsuppgifter
:
Hos oss erbjuds du ett varierat arbete inom det breda allmänmedicinska området där du får möta och konsultera patienter i alla åldrar och situationer. Möjlighet finns även för tjänstgöring på BVC. Vi värnar god fortbildning och hög medicinsk kvalitet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin samt har behörighet att verka inom svensk sjukvård. 

Personliga egenskaper:
Du har god empatisk förmåga, och uppskattar det dagliga kliniska patientarbetet med dess komplexitet och variation. Att ge ett professionellt och gott bemötande är en självklarhet. Vi tror att du som person har ett positivt förhållningssätt, ser lösningar och är flexibel. Du kan och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team samt vill vara med och utveckla verksamheten. Vidare har du god samarbets- och organisationsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid, deltid kan diskuteras. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder flextid, friskvårsbidrag, fortbildning, löneväxling och fri sjukvård.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Maria Ahlmark, verksamhetschef på Fisksätra vårdcentral, 08-123 401 69

Kontakt till facklig företrädare:
Gunilla Bergström, för SLSO’s Läkarförening, tel: 072 451 43 55

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. 

Urval sker löpande och intervjuer kan komma att bokas in innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad och vill veta mer?  Tveka inte - hör av dig och kom ut på ett besök!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm