Leg eller vik läkare för sommaren till Hässelby vårdcentral

Vi söker dig som har intresse för allmänmedicin, tycker om att jobba i en mångkulturell miljö och gillar att arbeta på en dynamisk arbetsplats.

Vi är en akademisk vårdcentral med fokus på studenter, forskning, patientsäkerhet och god arbetsmiljö. Vi drivs i Regionens regi.

Vår vårdcentral är stor med cirka 18 000 listade patienter, vi finns utmed gröna linjen, nära tunnelbanestation.

Vi har hemsjukvård, BVC, laboratorium, psykosocialt team och sjuksköterskemottagningar för patienter med diabetes, hypertoni, waranbehandling, astma/KOL, demens och psykiatri.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation eller är examinerad läkare och har erfarenhet av svensk sjukvård. För dig med läkarexamen är det meriterande om du har erfarenhet från akutsjukvård. Intresse för och erfarenhet av primärvård är en merit.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet, där vi premierar god samarbetsförmåga, gott omdöme, att kunna arbeta under stress samt att du med din personlighet bidrar till en positiv arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för läkare vid en vårdcentral.

Anställningsform:
Visstidsanställning under sommaren med möjlighet till förlängning.
Heltid, tillträde enligt överenskommelse.      

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm