Distriktssköterska/Sjuksköterska till hemsjukvården Rinkeby vårdcentral

Välkommen till Rinkeby vårdcentral!

Vi är en väletablerad mottagning med nöjda patienter och en stabil personalgrupp. Vi verkar i ett mångkulturellt samhälle och har ca 8 900 listade patienter som erbjuds olika specialistmottagningar bl.a. Astma/KOL, Diabetes, Hypertoni samt infektionsmottagning som drivs av sjuksköterskor.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är en flexibel, engagerad och lyhörd arbetsgivare. Utveckling och kvalité är vårt motto.
Vi har en härlig och stabil arbetsgrupp, som gillar nytänkande, förändringar och tillsammans med dig kan vi bedriva en högkvalitativ och utvecklande vård.
Vi kan erbjuda dig bra arbetsvillkor, en stimulerande arbetsmiljö i trevliga lokaler, flextid, friskvårdsbidrag samt kontinuerlig kompetensutveckling för dig i din yrkesprofession.

Nu finns möjligheten att få arbeta i en stabil och välfungerande hemsjukvård med ca 50 inskrivna patienter och bli en del av ett härligt team som består av en sjuksköterska, flera undersköterskor samt två läkare som är specialister, en i intermedicin samt en i allmänmedicin. Arbetet är mycket fritt, utvecklande och varierande.

Du är välkommen att gå en arbetsdag tillsammans med din framtida sjuksköterskekollega och se hur vi arbetar i vårt härliga team och få en känsla av hur utvecklande, roligt och välfungerande vårt arbete inom vår hemsjukvård är. På så sätt får du en bra möjlighet att se om en denna tjänst är något för dig.

Sök så berättar vi mer!

Arbetsuppgifter:
Arbete i hemsjukvården.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktsköterska med förskrivningsrätt. Erfarenhet av primärvård och hemsjukvård. Det är önskvärt om du hanterar journalsystemet Take Care samt telefonisystemet TeleQ.

Personliga egenskaper:
Förutom att du har goda medicinska kunskaper ser vi också att du är trygg i din yrkesroll, gärna med lite erfarenhet i bagaget. Du har ett gott omdöme och en helhetssyn, du är intresserad och nyfiken på människor med olika kulturell bakgrund, vår befolkning kommer från världens alla hörn. Du trivs med att arbeta självständigt, flexibelt och kreativt i samverkan med övriga professioner i teamet. Ett gott samarbete är en av dina starka sidor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt men samtidigt vara en del i ett team. Du vill vara med och utveckla vår vårdcentral och hemsjukvård framåt och är en person som alltid arbetar med patienten i fokus!

Övrig information
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm