Videomöte med BVC

Många BVC-mottagningar kan erbjuda videomöte som ett alternativ till besök. Prata med din BVC-sjuksköterska om du har behov av det. Videomöten genomförs i appen Alltid öppet.

Tjänsten BVC online i appen Alltid öppet finns inte längre kvar. Nu rekommenderar vi dig att istället kontakta din BVC-sjuksköterska när du behöver rådgivning kring ditt friska barn.

Videomöte med läkare
Om ditt barn är sjukt kan du kontakta din vårdcentral eller boka ett videomöte med läkare för ditt barn. I appen Alltid öppet erbjuder de vårdcentraler som drivs av Region Stockholm videomöte med läkare alla dagar i veckan mellan klockan 7-21, både vardag och helgdag. Du bokar videomötet i appen Alltid öppet under Vårdcentral online. Videomöte för barn är kostnadsfritt.

Videomöte är lämpligt för lindriga besvär. Om barnet bedöms vara i behov av ytterligare undersökning, provtagning eller uppföljning kan det få en tid för besök på mottagning.

Läs mer om appen Alltid öppet, hur du blir ombud för ditt barn och hur videomöte går till på slso.regionstockholm.se/Alltid öppet

Videomöte i Alltid öppet