Vårby gård

Välkommen till Vårby barnavårdscentral! Du hittar oss i Vårby Gård, Vårby Allé 14, Centrumhuset, plan 4.

Begränsningar för medföljande

Vi är tacksamma om bara en förälder/­vårdnadshavare och inga syskon följer med vid besöket ett tag till. Undantag kan naturligtvis göras vid behov.

Hos oss får du stöd som förälder när det gäller ditt barns hälsa och utveckling. Du kan komma med ditt barn från det är nyfött tills barnet är fem år. Här finns föräldragrupper, amningsstöd och möjlighet till vaccinationer.

Boka och avboka tid

Ring till oss för att boka eller avboka tid. Telefonnummer 073 620 96 79. Vi har telefontid måndag-torsdag klockan 11.30-12 och fredagar klockan 8-8.30.

Vill du lämna återbud är det samma telefonnummer och tider som ovan.

Babymassage

I samarbete med övriga familjecentraler erbjuder vi babymassage kostnadsfritt!

Flicka och pojke leker

En mötesplats för familjen

Vi är en del av familjecentralen där du som förälder kan knyta kontakter och umgås. Vi kan ge dig ett samlat föräldrastöd.

Hembesök till förstagångsföräldrar

Vi erbjuder dig som förstagångsförälder sex hembesök. Tillsammans med kommunens föräldrarådgivare ger vi dig stöd och kunskap utifrån dina behov.

Hitta till oss

Du hittar oss i Vårby Gård, Vårby Allé 14, Centrumhuset, plan 4.

Postadress: Vårby Allé 14, 143 40 Vårby

Öppen förskola med babycafé

Familjecentralen är en mötesplats för föräldrar och barn 0-5 år, som inte går i förskolan eller hos dagbarnsvårdare. Här kan du träffa andra föräldrar och ditt barn får träffa nya lekkamrater. Välkommen!

Öppettider
Måndag, tisdag och torsdag 8.30-12 och 13-16

Babycafé (0-12 månader)
Onsdagar 13-15

Ladda ned fullmakt

Om annan person än vårdnadshavare är med vid besöket krävs fullmakt. Den ska fyllas i av vårdnadshavare, skrivas under och tas med vid besök.